Hejsan

Nu var det ett tagsedan men eftersom att jag inte har något internet så blir det inte heller så mycket skrivande tyvärr.. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och i natt så kom vi hem från ullared har vart där och handlat och jag har hittat en massa saker. Men jag tänkte lägga upp lite saker efterhand och jag har precis beställt internet som jag troligtvis kommer få på onsdag och då tänker jag skriva lite mera för nu så ska jag åka hemåt och ta med min lilla katt :D  Hejsvejs<3

Hejsanhoppsan!

Jag har haft det fullt upp hela tiden, tyvärr. Jag jobbar väldigt mycket och har haft det myccket med min flytt men jag trivs jätte bra! Men jag har inget internet så har inte kunnat skriva någonting men nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Men jag ska försöka fiixa det ganska snart .  Men nu så ska jag ta och cykla hemmåt. Ha det så bra tills nästa gång jag skriver :)<3

Helg-

Nu är det helg men det känns värkligen inte så för mig eftersom att jag inte är med min älskling och för att jag har jobbat i dag och ska jobba i mon med. Det var första gången jag jobbade på McDonalds i dag och jag gtyckte det gick jätte bra och i morgon så kommer jag få göra hamburgare :) hihi tycker det kommer bli roligt! Mamma och Pappa har sagt att vi ska köra allt till lägenheten i dag och då även sängen så kommer nog få sova första natten i lägenheten helgt själv i natt och till och med utan min kära katt. Vill inte ta dit honom än eftersom  att jag ska bort på torsdag så är det inte så bra. Men vi får se ska prata med mor min om det efter hennes migrän har gått bort. Men nu ska jag ta och pallra mig iväg! Ska nog till mormor och morfar och hämta tv nu sen flyttar vi sängen och soffa!. Sen blir det myskväll med tjejerna :) !

Ha en mycket trevlig kväll! <3

Hello

Jag har inte hunnit skriva något alls i dag eftersom att jag vart i lägenheten hela dagen och hållt på att ställa in alla saker på sin plats så nästan allt är klart i köket ska bara få bort saker från köket som ska vara i vardagsrummet. Men har inte hunnit fixa något där ännu. Men det ska vi fixa i morgon då ska soffa och säng och kanske skänk dit. Måste nog hemta tvn hos mormor och morfar jag skulle få en tv av dom så snällt! I morgon blir det jobb sen kanske det blir valbo till ikea behöver lite grejer :P.

Jag fick ett brev i dag där det stod att jag kom in på att plugga på distans kommer då plugga Engelska B Matte B och C, jag hoppas det kommer gå bra och kommer börja i augusti.

Men nu så måste jag lägga mig i sängen och läsa igenom alla papper som jag pratat om tidigare. Och ja det blev som jag sa att det skulle bli sista minuten läsning jag har lärt mig hur det brukar bli ;p Men i morgon innan jag åker till jobbet så måste jag komma ihåg allt som jag ska ha med mig det är så himla pinsamt att glömma och på första mötet vi hade sa han att alla skulle ta upp anställningsbevis och en massa papper som vi fått, men jag var den enda som glömt allt såå himla pinsamt och inte npg med det så glömde jag kopian på anställningbeviset när jag varpå väg hem så ringde han och sa det super pinsamt!

Men nu så ska jag ta och lägga mig och läsa så jag får det gjort. Hoppas ni haft en bra dag :) <3

Hejsan

Har faktiskt städat toaletterna i dag det behövdes värkligen bli stökigt och hårigt och dammigt fort när det är 5 st som är där.. Men nu är det rent och fint igen :) Jag sitter och väntar på att min vän Alexandra ska ringa mig snart för vi ska träffas och prata lite sedan är det dax för jobb igen! Ledig i morgon och då ska jag hämta alla nycklar till lägenhetn och börja flytta in några saker! Äntligtn ska bli jätte roligt! Det är konstigt hur djuren märker att det kommer hända något.

I går så var det en liten stackars björnunge vid dagiset som jag brukar jobba på och den visade inga tecken på att vara agresiv eller nått men ändå bestämde sig polisen för att avliva denna stackare! Jag såg en bild på den i tidningen och den var ju hur söt som helst! Jag tycker att dom kunna ta den till en vetrenär som fick kolla på den och om den va frisk kunna dom ju tagit den till en djurpark iställety för att bara chansa och anta att den hade något fel eller va sjuk. Det tycker jag är orättvist mot den.

Från det ena till det andra men det är bara en vecka kvar nu tills jag min mamma och min syster åker till ullared och shoppar:D!!

Men ändå så känner jag mig så himla nere eftersom att jag inte kommer träffa min älskling på väldigt många dagar och der känns faktiskt inge bra alls! och vi hann inte med att träffas så mycket i helgen heller eftersom att jag var sjuk. Men jag funderar på att jag kanske ska åka till honom någon dag!


Så ser jag ut i dag :) Och letade efter smycken men har packat ner alla..
<3


Goder kväller!

Hej!
Jag har inte gjort så mycket i dag. Var en sväng till mormor och morfar och hälsade på fick jaga in en höna dit den skulle vara. Sorry jag har inte hunnit med att göra något skoj i dag så har ingenting att berätta om kommet troligt vis nå roligare till helgen :) Nu ska jag kolla på "Vad blir det för mat" mad min kära mamma och sen BigBrother sedan blir det nog sängen! Säger godnatt i förväg<3

Tisdag

Hejsan! 

I dag så har jag jobbat fasten jag var förkyld men det gick ganska bra ändå. Och i går så packade jag lite saker inför flytten och min katt elvis låg i sängen hela tiden och var jätte orolig han försod ingeting av vad jag håll på med. Och han  vart nog rädd att jag skulle lämna honom men jag ska som sagt försöka få honom att trivas hemma hos mig:) Jag hoppas att han kommer trvias väldigt bra där och det bästa är att han  får vara ute om han vill de.. Men han  kommer  nog sakna hunden och säkert hans mamma..  Men nu så ska jag hjälpa min mamma att sätta i alla sladdar till tv eftersom hon bytt plats på tv i dag..

Hejsvejs <3

Go morron

Morgon igen... Jag har vaknat och min förkylning har inte försvunnit men min feber har gått ner så den ligger på 37 nu .. Men jag känner mig mycket bättre iaf :) Jag borde läsa en massa häften till ett jobb men det är så mycket ser så jobbigt ut så det kommer väl bli sistaminuten läsning.. Någon som  vet något man kan hitta på i dag? Ska jobba kl halv 4 till 8 sen kanske man ska hälsa på linnea nu har hon flyttat in helt :) vad roligt!.


Linnea och jag på studentkryssningen för ett år sedan. <3


God natt

God natt allihopa nu är det dax för mig att sova ska vila ut riktigt ordentligt så jag orkar jobba i mon och hoppas på att febern försvinner. God natt <3

Sjuk!

Förlåt att jag inte har uppdatarat någonting i helgen. Internet har inte fungerat hemma hos min pojkvän och jag har vart sjuk så jag har legat väldigt mycket. Men i lördags så mådde jag ganske bra så då gjorde jag och älsklingen ett ryck med att fixa klart hans skåpsdörrar. Vi slipade allihopa och hans snälla mamma ska måla dom. Och sen i går söndags så mådde jag jätte dåligt, och jag skulle åka till västerås för att köpa en soffa och F ville inte att jag skulle åka med för att jag mådde så dåligt men det gick bra ändå :) Soffan var jätte fin hade tänkt visa den när jag fått allt klart i lägenheten bara en vecka tills jag får alla nycklar :) super glad! Men sista biten hem från horndal fick jag köra själv eftersom  att jag älsklingen skulle stanna hemma. Men i alla fall så när jag kom hem så kollade jag febern och hade 38,6 och då mådde jag jätte dåligt och hade kört bil då, inte bra!. Jag brukar vara jätte sjuk n'r jag har 37,3 typ och då hade jag 38,6 .. Blev att lassa ut soffan  och fixa allt innan jag fick lägga mig. Är inte så jätte mycket piggare i dag men har ändå börjat plocka ut ur mitt rum. Man måste ju göra någonteng :) . Nu ska jag ta och fortsätta .. Ha det bra<3


Tänkte bjuda på första bilden på mig och älsklingen första gången vi träffas 4 och ett halvft år sedan.


Hejsan!

Hej i morse vaknade jag av att det spöregnade så jag la mig igen för att vila lite var ju så tråkigt väder! Men kl tio i 9 ringde dom i panik från dagiset jag är på och behövde en snabbt så det var bara att fixa med hunden sen dra. var där en kvart efter va rätt så snabb :p. Och nu har jag fått hem kontraktet och har skrivit på ska bara lämnas in och göra adressbyte.. Det är inte långt kvar alls!!

Min look i dag



Ziperall =)!!

Nu ska jag ut och kolla lite i vinden :D hejsvejs!<3

Hello

Har jobbat i dag från kl halv 8 till 4. Jag cyklade till jobbet både i går och i dag det tyckte jag var väldigt duktigt hihi förut har jag tagit bilen för det vart bekvämast men vadå det tar högst 10 minuter att cykla och mindre än 5 minuter att åka bil. Spar bensin pengar och får motion det tycker jag är super bra med exta motion!
Fasten det var ganska kallt i morse men när jag cykla hem var det skönt.  Efter jag slutat skulle jag hälsa på Linnea men då tog jag faktiskt bilen då blev jag lite slö :D haha!! Jag undrar vad man ska göra av resten av dagen. Har målat min tavelram till min tavla som jag tycker är så charmig. Måste nog målas i alla fall en gång till sen kanske jag ska slipa den lite så den ser extra gammal ut!

Men nu tror jag att jag lär gå in i köket för att hitta på någon mat som jag kan göra för mamma ligger hon verkar inte må så jätte bra.. Men jag ska försöka slänga in ett till inlägg innna jag lägger mig! Puss hej <3

Nu var det kväller :)

Hejsan jag har haft fullt upp hela dagen så har tyvärr inte kunnat skriva något alls.. Jag har jobbat på dagiset i dag jag stängde. När jag kom hem så blev det en fika med familjen dock så är inte pappa hemma... Men det var jätte mysigt! Sedan så drog jag nästan på en gång hem till min vän Linnea som håller på att flytta så var upp till henne en sväng. Jag blir så himla sugen på att flytta nu men det är ju inte så jätte lång tid kvar.. Och det bästa är att Linnea bor 4 minuters promend från mig! Jag var en sväng till min lägenhet innan jag åkte hem för jag är så himla glad för den. Ser verkligen fram imot att plocka upp alla mina prylar och se vad det är jag har :)

Jag kollar just nu på kniven mot strupen och tänkte kolla klart på den och sedan blir det BigBrother :) Passar på att säga god natt nu<3

Hej hopp :)

Nu var det måndag igen och om 2 veckor så flytta jaaag:) ! Så härligt att jag ska få jobba på dagiset i morgon! Det är så mysigt att vara med barn så varför inte vikariera lite hos dom :) alla är super söta och snälla! Jag var på ärenden med min kompis Alexandra så vi tog en milkshake på grillköket dom har så himla goda milkshakes där och man får själv mixa med smakerna. Men jag tog en melonshake i dag! Sedan vela hon kolla på min lägenhet så då gick vi dit med det var någon där och han sa att dom skulle byta element det var något dom inte hade sagt till mig så jag tyckte det var lite konstigt att han var där först. Men det blir jätte bra med nya element :) hehe..  Men nu så ska jag ta och äta sedan tar jag med hunden hem till mormor och morfar för att hälsa på dom en stund trevligt trevligt!


Det blev inge blommor det blev ett gäng med färska kryddor istället mums mums;)

<3

Fisketur

Nu är jag hemma efter en sväng i skogen.. Hum inte så jätte roligt att stå och kolla på när 3 killar ska flugfiska... Jag hade absolut inget och göra och jag var tvungen att sitta minst 15 meter ifrån dom så att jag inte skulle få flugan i mig inte så skönt och dessutom så fans det knappt mottagning!! Jag satt med älsklingens mobil och försökte logga in på bloggen men det gick inte så jätte bra!


Jag hade lite tråkigt i bilden så jag gjorde en fläta på Andreas han skrek som en liten tjej..

Jag hade inte så jätte roligt...

Dom har släpt av mig nu för dom skulle fiska ännu mer och det var inte jag så sugen på. Nu ska jag försöka få tag på en kompis och se om vi kan hitta på något :) Puss Hej<3

Lördag

Sitter hemma hos fredrik börjar bli lite sjuk... Var tvungen att ta ut mitt navelsmycke eftersom att jag inte kan ha vanligt smycke.. Jag fick ziperallen i går och det är det bästa klädesplagg man kan ha rekomenderar verkligen!!!! Jag ska strax hoppa in i duschen sen ska vi åka till blommaffären för att köpa blommor till fredriks balkong:) .
Får skriva mera senare ha det bra <3



Tiden går så sakta.

Nu har jag det tråkigt... Sitter och väntar på att tiden ska börja gå för att jag vill vänta på posten och se om beställningen kommer innan jag drar i väg till fredrik. HAr fixat mig och kollat på BB men hur mycket till liv har man om man ska sistta och se på ett gäng som är inlåst i en hel dag? Ska nog ta och sätta mig vid tv istället eller varför inte göra något gott :D

HejHej<3


Äntligen helg :)

God morgon!

Har nyss vaknat att att det sitter två j*vla fiskmåsar precis under mitt fönster och skrattar inte roligt att vakna till det kan jag säga!.. Hann tyvärr inte skriva mer än ett inlägg i går men ska försöka med att slänga in minst 2 om dan. Jag ska ta och hitta på något gott till frukost men vet inte riktigt vad det kommer att bli :P. Och i dag ska våra ziperaller komma efter typ mer eller mindre än en månad. Så jag hoppas värkligen att dom kommer i dag men då kommer dom inte förens efter halv 3 så jag får väl vara här hemma då :D, Men sen hade jag tänkt åka till min älskling över helgen.


Det är denna jag väntar på. Ser såå himla mysig ut!

Ha det så bra <3


Glädjens torsdag!

Vaknade av att telefonen ringde och det var precis det samtalet som jag hade väntat på! Det var från hoforshus. Hon sa att hon hade fantasktiska nyheter och bärettade att jag fått den lägenheten som jag vela ha. Såå himla glad jag blev! Så det var bara att hoppa ur sängen slänga på sig kläderna och dra med mamma för att åka dit och hämta nyckeln för att kolla på den och den var precis så fin som jag hade tänkt och det lilla jag sätt med en jätte stor och fin garderob till mina kläder och alla mina skor :) . Men inflyttning blir inte fören den 23 maj men det är bra så hinner jag packa och fixa allt inför flytten och hinna förbereda min lilla kissa miss elvis som ska följa med mig. Är så himla glad :D!! Men nu så ska jag hjälpa mamma med att fixa maten :)

Hej då <3


God natt!

Ne är jag riktigt trött! Tyvärr så hittade jag absolut ingenting när vi var och handlade i dag så himla tråkigt, jag hittar aldrig något när jag har planerat att handla. Men i alla fall så ska jag ta och lägga mig nu.

God natti <3


Har fått denna ros av min älskling han har gjort den själv och den är så himla fin!

Hej

Hejsan hejsan!

Nu har jag väldigt brott eftersom att jag ska ut med hunden innan jag ska hämta lovisa hemma hos sig sen ska vi möta linne sen ska vi ta och shoppa :D äntligen! Tänkte visa två bilder innan bara..


Mina naglar. Tips : jag tycker det är snyggt att även ha andra färger på toppen än bara vanlig fransk altså vit. Man kan ha dom färger man tycker bäst om!.

Tack och hej :)

Äntligen onsdag!

Ligger i sängen och kan inte sova längre.. Ska snart pallra mig upp ur sängen för att äta frukost med mammsen :) Har sätt fram i mot i dag eftersom att jag ska åka till Valbo med Linnea för att shoppa, blandannat ska vi köpa och kolla på inredning och möbler till våra hem. Men jag hoppas även att jag kommer hitta nå kläder. Det blir många ställen vi ska på eftersom att vi även ska till sandviken och gävle om vi hinner det :) älskar att shoppa!! Nu ska jag gå för min mage börjar kurra så den lär få lite frukost ;)

Bara 2 dagar kvar!!!!

Hej hej <3


Vilken jäkla tur!

Förålt att jag svär men sådan tur jag hade!! Jag åkte hem till mina vänner som jag berättade om tidigare i dag dom fyllde år så dom bjöd  på smörgåstårta och sedan daimtårta allting var super gott tack så mycket och det var super trevligt! Men nu till saken.. Jag blev ganska sen där så åkte runt 10 i 10 skulle bli sen hem till BB men de spelade inte så stor roll man kan se på datorn;) Men när jag precis skulle svänga in mot hofors så springer det fram en GIGANTISK  älg över vägen och det var värkligen inte långt ifrån att jag körde på den och det skulle kunna slutat illa för både älgen och mig. Hade även tur att det inte var någon bil precis bakom mig.

Ser fram i mot morgon dagen en ny dag och ännu en dag på veckan som gått! Men nu så ska jag ta och försöka sova har lite jag ska göra i morgon och mer om det berättar jag i mon. Puss och Hej<3
Har inte min egna dator just nu så därför blir det ingen bild tyvärr.

Förväntansfull!

Nu sitter jag och väntar på att posten ska komma den brukar komma så himla sent hem hit. Vi ska nämligen få våra ziperaller denna vecka och jag hoppas dom kommer i dag :) . Ska även på ett möte kl 15 och håller tummarna för att det ska gå bra. Men nu så vill nog hunden ut på en sväng innan jag ska göra något annat. Några bilder på mig i dag. Blev myskläder eftersom att det är så ruggigt ute.




God morgon!

Det är tisdags morgon och jag har svårt att somna om eftersom att jag vaknade av ett det typ haglade tror jag eller om det regnade. Jag sitter och funderar på hur jag ska fördriva denna dag på bästa sätt. Det kanske blir så att jag åker en sväng till mormor och morfar kanska kan baka lite tunnbröd eller göra spagetti så får jag tiden att dra iväg lite granna sen i kväll ska jag träffa mina kompisar två av dom fyller 20 år i dag! Ett stort grattis till Linnea, Simon och Lovisa!    
 



Jag vill fördriva denna veckas dagar väldigt fort eftersom att jag väntar på ett väldigt viktigt beslut som kommer tas på fredag kommer skriva mer om det när jag fått mitt svar. Men nu så ska jag ta och äte lite frukost så att min stackars kurrande mage får någonting i sig. Sen ska jag kolla på ett program som heter "våra bästa år" jag har värkligen fastnat för det programet det enda som är synd är att det börjar 10.20 på morgon! Hej svejs <3

 


Nu så blev den fin bloggen!

Nu så är min blogg mycket finare och trevligare :) Tack Malin för att du hjälpt mig och för att du är en super god vän<3 . Har inte så jätte mycket mer att skriva i dag. Men jag ska försöka att uppdatera ganska ofta ;) Men nu så ska jag se lite på tv med mammsen och pappsen sän blir det BigBrother!!!