Finns det på riktigt?

Jag verkar söka något som är väldigt svårt att finna!  Jag har inga svar, vart ska man söka hur ska man bete sig hur ska det gå till finns det på riktigt? Det är den stor frågan finns det på riktigt? En gång trode jag verkligen att det fanns men hoppat på att det finns börjar dö ut ! Men som det sägs så kommer solen efter rengnet och då är det bara att hoppas på det bästa! Jag kan ju bara vara mig själv och gör mig inte till för någon! Så tycker du inte om mig så är det din ensak och då bryr jag mig inte häller för jag tänker inte ändra mig själv för någon annan det finns inte på min karta! Då kan du lika vända ryggen om och gå din väg för jag kommer alltid vara som jag  är! Nu är jag så himla förbannad på nordea så jag kan spy! Deras hemsida funkar ju aldrig! Men jag lär göra ett nytt försök så då får jag säga att det här inlägget får sitt slut :)

Party party!

Yes! Lönen har kommit in på kontot och i dag är jag ledig och då blire bara att tagga fest!  Smygstartade redan i går men haha jag har kommit underfund med att aldrig gå in på vivas igen eftersom det bara är 40++ där typ mina gamla kompisars mammor? Kul? Nej ska det vara party så måste man in till sandviken eller gävle! Först ska mina festisar komma och parta loss här hemma hos mig!

Väckt?!

Dagen började inte så jätte bra kan man ju säga! Jag hade sovmorgon men kl 8 så ringde det på dörren och så gick jag och öppnade och där stod nån gubbe som skulle kolla mina element och ja sa att de gick väl bra men jag går oh lägger mig igen haha så han klampade in och kolla elementen medans jag gick och la mig igen ! haha .

Sen så satt ja och funderade på om man skulle orka laga mat men så ringde Malin och fråga om vi skulle åka till pizzerian och käka lite och jag blev över lycklig för att jag slapp laga mat så det tackade man självklart inte nej till! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 3 så man ska ta sig till jobbet! Blir att stå i baren i kväll i Ski Lodgen soft det ;) Sen är det bara hem och sova.

Min outfit för dagen


Nya byxor från cubus tröjan är från HM äslakr den!!


LML=Love My Life

I dag har jag vart och shoppat med bästaste Alexandra och gjorde av med ca tvåtusenfemhundra! Och jag är sååå himla nöjd med allt jag köpte! Det vart en tröja med kors en blus två par byxor ett armband med massa kors " jag älskar kors" ett par skit snygga high heels som jag är skit nöjd över och en super mysig kofta som jag är enormt nöjd över älskade den i första ögonkastet var bara tvungen att köpa den!! Jag ska försöka hinna lägga in bilder på de jag köpt!

När jag kom hem så var man en sväng till glasbanken och inkasserade lite alkohol till i helgen då det blir pary med mina brudar.

Sen blev det en sväng hem till mor och far och hälsa på eftersom de va så längesedan jag var där. Och sen så avslutade jag kvällen med film mys med Johan. Och nu så väntar jag på att bästisen ska höra av sig men han har nog redan gått och lagt sig eftersom han börjar 5 på morgonen :P

Men jag tror att det är dax för mig att gå och lägga mig för nu börjar ögonen falla ner på mig när jag sitter och skriver!

Pöss och hej lever pastej!


Trötta jag :p

Jag läste mitt horoskop alldeles nyss och vad stod där ? Jo ; Kärlek
: En person i din närhet väntar på att du ska ta initiativ. Personen i fråga är nämligen för blyg för att göra det själv.

Hur läskigt är det inte igentligen?

Vela bara slänga in det kom precis hem från bästisen som jag har sovit hos eftersom det blev väldigt sent men nu så hade jag tänkt sova en eller två timmar till sen så ska jag göra mig i ordning för jobbet :)

SoooOooOoova ^^

Blyga lilla flicka

Jag har aldrig någonsin vart blyg! Aldrig aldrig aldrig, aldrig någonsin! Men va fan börjar man vara det nu för dårå? Detta måste jag styra upp jag kan inte fortsätta som jag gör då kommer jag gå under! Ne jag ska börja visa den riktiga jag och inte visa mig som den som alla tror att jag är. Det är inte många som känner mitt riktiga jag. Det man inte vet om det lider man inte av eller hur?

Jag har så många tankar och funeringar mycket som man inte kan skriva om men som man ändå lär få ur sig så då får jag vända mig till mina käraste vänner för dom lyssnar och förstår mig men det är bara så synd att dom är så upptagna med allt annat och att jag är upptagen när dom har tid.

Från en sak till en annan så har jag vart på föreläsning om försvarsmakten och ska skicka iväg en ansökan om rekrytering nu till hösten och hoppas på det bästa och hoppas alla andra håller tummarna för mig!

Nu så var det dax för mig att lyssna lite på härlig musik innan det är sängen som gäller jobb i mon med och slutar kl 17 helt otroligt tidigt :P


Alla hjärtans dag!?

Alla hjärtans dag en mycket överskattad dag! Jag tycker det är så jävla löjligt bara ! Allt bara för att man ska köpa mera!! Alla dagar ska väl vara som den dagen i så fall tycker jag man ska väl älska lika mycket jämt? inte extra mycket en speciell dag? Okej att fira den dagen man blivit tillsammans eller sin bröllops dag men alla hjärtans dag? Neh de tycker jag bar är fjanterier! Nu ska jag iaf sätta på en film och mysa ner i soffan och vänta på att få ett svar som jag väntat på ett tag ;p Hoppas bara inte jag får vänta för länge ^^

Natti natt !

Livet leker men ändå står jag kvar!

Vad ska man göra mer än vad man redan gör? Har haft en stressig dag på jobbet och så vart det en låång kväll! Jag lovade 4 personer att jag skulle kolla på film med dom men hann bara med 2 ställen hehe dom tredje satt och spela monopol när jag kom så jag höll på att somna fy fan vilket uttråkande spel!! Och en hörde inte av sig då får man skylla sig själv så går det när man har full packat schema ;) haha! Jag håller på att planerar in en tjejresa med dom bästa till åre och jag håller båda tummarna på att jag får ledigt då! Nu så ska jag fortsätta kolla lite på tvn innan jag ska ta och lägga mig för i morgon är det en ny dag som jag hoppas jag kan fylla med massa trevligheter ;)! Natti natti ^^

Härliga människor mår man bra av att vara med!

Livet leker lika bra att passa på när man kan! Jag har haft en jätte rolig kväll i barkhyttan med härliga männsikor och skriskoåkning med alldeles förstora skriskor men vad gör väl det man kan ha kul i alla fall det måste göras om snart igen! Vi lär ju i alla fall hitta på något bus snart så det händer något här i byn! Jag förstår inte dagarna går så himla segt när man är ledig jag har inte riktigt börja vant mig vid att alla mina kompisar är ledig när jag jobbar och tvärt om det känns lite jobbigt men jag älskar mitt jobb jag trivs som bara den men jag hinner aldrig med allt jag vill göra på helgerna.

Jag hoppas mina skor som jag beställt kommer snart börjar ju bli riktigt kallt ute nu så skulle vara väldigt skönt med varma sköna nya skor! Skor är bland det bästa som finns ;)

Nu så ska jag kolla på ncis byebye ^^


Tankspridd!

Mitt jobb är mitt liv just nu! Det är en sån befrielse att vara på jobbet fasten det är väldigt mycket att göra så får jag tid för att tänka och bara vara mig själv. Nog om jobbet nu till en annan skön sak med jobbet är att det är många personalfester! Fan va nice det är förutom att det alltid är så långt borta och det är alltid mitt i veckorna när alla andra "vanliga" människor jobbar och hur många är det då som har tid att köra en hit och dit hela tiden mitt i nätterna :S? Men i alla fall så är det personal fest både måndag och tisdag närsta vecka självklart så ska man vara med :) kul att träffas och umgås med alla som jobbar där :) Nu så ska jag sätta mig och fundera lite på hur jag ska göra med en tårta som jag lovat min syster att jag ska göra till henne, det kommer bli lite komplicerad så lär fundera på hur jag ska göra den :p så byebye ^^