Tråkig regndag!

Kom precis hem från affären vi skulle bara köpa smör men riktigt så blev det inte det blev 2 proppfulla kassar och en alovera växt. Vi har även fått vårat förråd upp låst så nu har vi lyckats fått in alla våra grejer på plats det känns så skönt så nu ska jag ta mig en dusch sen måste jag gå till jobbet och det är så skönt att veta att jag har massa godis till i kväll i fall att jag får tråkigt men jag kommer väl ändå inte ha någon tid över i alla fall ^^. Men då har jag godis till resan till tällberg i morgon :)

Myskväll med lillhjärtat

Hello!
 

Denna dag börjde med besiktning av min/våran gamla lägenhet och det gick jätte bra an sa att han inte sätt så fin lägenhet på länge och det gjorde oss glada för allt slit med den! 
 
Senare så kom mamma och hälsade på och det var väldigt bra eftersom att vi fick bort några flera flyttlådor och nu kan man se att vi har en hall! Sen vart det jobb sen mys med världens sötaste lilla hjärtat Melanie! Nu så är jag helt slut så nu ska vi ta och lägga oss!
 
Nattinatti <3
 
 

29/8-12

Hello!
 

Nu är kontraktet på lägenheten skrivet och adressändring ska ske och allt som inne bär med en flytt! I morse så packade jag upp mina kläder och lär väl fortsätta med det i kväll efter jobbet för nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska börja jobba. Trött och utsliten efter helgen är jag fortfarande! Men jag och Älskling ska kolla efter resor till turkiet nu. Eftersom att jag ska till turkiet nu i november med korpen på typ "träningsläger" och massa möten så funderar vi på om jag ska stanna kvar och ta mig till Alanya från Side där alla möten och det kommer vara med korpen . Så tar jag mig till Alanya och så möts vi upp där och myser av vad Alanya har att erbjuda. Men det är ju fortfarande bara en fundering men jag ska ta och kolla på flygresor och hotell nu och se om det kan bli möjligt :) !
 
 

28/8-12

Hello!
 

Var alldeles för trött för att gå upp ur sängen i morse så låg kvar ett tag sen så vart det en sväng hem till mamma fick lunch och myste med lillakatten! Sen var det jobb 15-21.30 övade upp mina serveringserfarenheter super skoj! Jag har ju bara vart i köket den senaste månaden och jag hade tur att det var ganske mycket folk så jag hade något att göra! Direkt efter jobbet så gick jag hem och satte mig vid datorn för att skicka väg massa jobbsökningar så nu håller jag tummarna på att dom ska ringa upp mig snart :) 
 
Nu sitter jag och väntar på att Linus ska gå iväg till köket och göra milkshake åt mig vanilj och hallon mums! Igår så skulle jag prova ugnen så då blev det att baka ett anslag till en tårta som jag gav till mina kära föräldrar som tack för all flytthjälp vi har fått! Alla bilder ligger tyvärr på mobilen och kan inte föra över dom nu :/ Men det kommer ;) Men nu så ska jag tjata lite på Älsklingen så jag får min milkshake ^^ 
 
Sen blir det nog natti natti för i morgon ska jag iväg och sätta upp mig som vikarie påp världens bästa jobb DAGIS! Jag älskar att jobba på dagis de ger så mycket! Och vem skulle inte vilja leka med små söta barn någon dag i veckan ? ;)
 
Så NattiNatti ^^

28/8-12

Hello!
 

God morgon! Nu var det dax att börja söka sig ett nytt arbete eftersom att restaurangen jag jobbar på ska säljas och ingen vet ju riktigt när det kommer ske så då känns det bäst att börja söka! Så om en stund så åker jag in till sandviken och gävle och testar lyckan! Ska även införskaffa mig en lekställning till våran galna rebell katt så han har något att göra ! Hihih! 
 
Håll tår och tummar för mig nu :) 

27/8-12

Hello!
 
Fy fan nu har jag vart med om en skräck-upplevelse! Jag såg katten smet ut och hoppade upp på räcket och smet över till den andra balkongen och jag slänger mig upp på räcket efter honom på 2röda sekunder och skriker på Linus efter hjäp men när han kommer ut så står jag på grannbalkongen och som tur är så var det frukostklubbens balkong MEN då inser jag att jag lär ju hoppa tillbaka till våran balkong och det är ganska högt och fick höjd skräck och det tog ett bra tag innan jag tog modet och hoppade över och Linus var tvungen att hålla i mig för jag vart jätte rädd för att ramla ner! Usch!!!! Katt jäkel!
 
Nu så ska jag lugna ner mig med lite chokladpudding mums! Nattinatt!

26/8-12 17.00

Hello!
 
Kom hem från IKEA för ett tag sedan och det var det värsta jag varit med om det var värre än gekås ullared det var folk absolut över allt och massor med skrikande barn och inte nog med det så gnislade ALLA kundvagnar något så enormt så jag fick sån fruktansvärd huvudvärk! Men när jag kom hem så fick jag en ipren av älsklingen men det är nog snart dax för en till känner jag. Helst skulle jag bara vilja och skulle nog verkligen behöva vila en stund med men nu så håller vi på att plocka upp alla lådorna och skruvar upp tavlor speglar tv och sånt men jag ska nog alldeles strax smita ner till affären för att köpa lite mat till i kväll ^^ 
Bilden kommer ifrån sista april bara några dagar innan träffades jag och linus och nu är vi sambos älskar dig <33
 
 
 
 

26/8-12

Hello!
 
Vaknade precis här i vårt nya hem, första natten och det gick jätte bra, till och med me lilla elvis som jag var rädd att han  bara skulle mjaua och försöka smita men han var jätte duktig :) Vi höll på att flytta hela dagen i går och vi lyckades få med alla sakerna så i dag väntas bara en tur till ikea för att inhandla en del saker som vi märkt att vi behöver och sedan blir det städning av gamla lägenheten den är ju inte så stor häller så det kommer nog gå fort! Men så ska vi ju få ordning här i vår nya lägenhet med och det känner jag att det kommer ta lite längre tid att få allt på sin plats och få ut alla dessa flyttlådor!
 
Just nu så ligger jag och älsklingen kvar i sängen han spelar och jag äter godis och sitter vid datorn :) 
 
Vill bara hälsa er alla en trevlig dag! 

23/8-12

Helloj!!
 

Här händer det mycket ska jag säga! Vi har fått en lägenhet som vi vill ha och som vi ska hinna flytta in i till den 1a september alltså så har vi 8 dagar på oss och det känns skit stressigt men jag vet att vi kommer klara av det för vi får så mycket hjälp av alla vi känner och det är vi väldigt glada över. Så i dag har vi tvättat alla väggar i walkingargeroben som ska frächas upp med en av mina älsklings färger vit! Vi har även fått med nästan allt till köket och hunnit med att ge de en plats i skåpen. Det blev snyggt och fint med gardinerna som va de första vi gjorde och sedan hämtade Linus och pappa ute möblerna och gud så mysigt det blev!! Inflyttningen beräknas vara klar på lördag om allt går enligt planerna!!! Jippi ^^ men nu så lär jag sova, jobbdag i morgon med! Puss god natt =)

190812

Hello!
 

Idag vart det att kliva upp tidigt för att åka en sista sväng med raggarbilen till gävle. Sen vart det att ta en runda på  loppis och mediamarket för att jag skulle bestämma mig för vilken mobil jag ska köpa eftersom min bara krånglar! Men själklart så kom jag inte hem med någon ny mobil :/ 

Så vi kom hem för en stund sedan från bion Snabba Cash 2. Jag är väldigt ledsen över att säga det men den var värkligen inte intressant och den var faktiskt väldigt långtråkig! Jag skulle även ladda upp en bild på hur mitt hår blev men tydligen gick det inte på ipaden :/ men nu så ska jag ta och äta lite ben&jerry mums!! Ha det bra ;)

Färgning på G

Helloj!

Just nu så sitter jag med färg i håret ska alldeles snart gå och sjölja ur det, jag hoppas verkligen att det blir bra! Jag har även färgat håret på Linus och på min pappa! Jag har vart på kalas tidigare för mina kära föräldrar och träffat en del av släkten och det var skojj. Kommer förhoppningsvis att lägga upp nån bild på hur håret blir om jag blir nöjd så klart :) Ska gå och sjölja ur nu och sen vara lite trevlig mot dom andra :) Byebye

Vilken härlig dag!!

Hello!
 
Nu så var det ett tag sedan igen och ja jag vet att det inte är kul men jag ska försöka skärpa mig och åtminstone skriva ett inlägg om dagen . Men det är ju bra om man har något att skriva om. Men nu så händer det roliga saker runt om mig. Jag och Linus var på en mysdejt börjad med att äta på BrändaBocken inne i gävle centrum och det ska jag säga att det inte var sista gången jag äter där guuuud så god mat dom hade!! Men dock så var inte desserterna det bästa så vi valde att ta oss till Coffeehouse By George och tog en lätt fika innan det var dax för biobesök och självklart var bion Dark Knight Rises Den var super bra. Trötta men mycket nöjda över dagen åkte vi hemåt.

I dag ska vi ta det lugnt börja med att kolla på Snabba Cash eftersom det blir bio i morgon med efterföljaren!

 
Bilden är från BrändaBocken i torsdags.
Hoppas ni får en bra dag!