Nu var det fredag igen!

Japp nu va det fredag i gen och då börjar man jobba! I går hade jag myskväll med Martin och Elvis chirre och cola och allt möjligt ;) Martin hade hyrt 3 filmer med vi hann bara se på 2 av dom men den andra får vi ta en annan dag! Är just nu hemma hos alexandra och lyssnar på musik har precis ätit mat här super gott haha klart de blev gott de va jag som gjorde maten :P hahah.. Men nu ska jag umgås lite med Alexandra! Sen får vi se om de blir något annat kul innan jobbet :) Pussss HEJ! <3

Slarviga jag!

Gud vad jag är slarvig glömmer bort att jag har en blogg att skriva i hihi.. Det händer inte så jätte mycket för mig just nu. Jag har som sagt körtelfeber och det kan hålla i sig 2-3 månader av trötthet. Jag hade det för ca 5 år sedan sist och då sov jag hela tiden Fredrik trodde jag hade problem för att jag sov hela tiden. Men nu när jag vet att man blir sömnig och matt av körtelfeber som jag inte fick veta då att man kunna bli. Har precis ätit lax och potatismos som jag gjorde helt själv "har inte lagat riktig mat på jätte länge" Det var super gott! Nu så inväntar jag linnea som skulle komma på besök vi skulle ta en kaffe och snacka en massa eftersom att vi inte träffats på jätte länge. Sedan så blir det att dra sig till jobbet vid kvart över 7 så man är där i tid. Så jag hinner kolla på tavlan om dom satt upp nå intressant. Men nu så ska jag ta och avrunda för denna dag! Ha det så bra! Pussar från Malin <3

Måndag igen!

Hejsan nu var det måndag igen och jag har blivit ledig! Jag har kännt mig väldigt kraslig en vecka nu så var till hälsocentralen tidigare i dag och dom sa att jag har halsfluss som håller på att gå bort av sig själv och så hade jag tydligen körtelfeber och de har jag haft en gång tidigare och det är inte kul. Man blir allmänt trött och vill mest bara sova hela tiden och det kan hålla i sig enda upp till 2 till 3 månader!! Just nu så ligger jag och slöar framför tvn med min lilla kissemiss. Så ska fortsätta med de sen ska jag vila lite :) Ha det bra <3

God natt/god morgon!

Hejhej! Jag har inte lagt mig än har sån överskotts energi nu är kan tänka mig att jag är ganska över trött! Ligger i soffan oh lyssnar på en massa bra låtar som man inte hört på år och dar! Dagen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig fredrik var självklart inte hemma. Jag tror han ignorerar mig och kommer med massa bortförklaringar... Jaja jag var i alla fall till simones grav det var hur fint som helst en massa ljus och blommor de sågs ända ner till vägen. Jag har inte så mycket att säga just nu får skriva mera senare efter jag lagt mig och sedan vaknat haha! Puss god natt <3

10/10-11

10/10-10 gick min älskade kompis bort från oss som tur var så vart hon inte själv hon har det nog bra i himlen med sin mamma! Simone jag kommer och hälsar på dig vid graven efter jobbet jag saknar dig så fruktansvärt skulle vilja prata med dig om massor med saker. Nu orkar ja  inte skrivamer om det hela datorn blir blöt av tårar! Simone jag och alex kommer och hälsar på vid graven och ska ha med oss blommor och ljus <3 älskade simnone<3


Vila i frid min kära vän <3 du är saknad av alla!


Kort fattad helg =)

Jag ber så mycket om ursäkt att jag inte har skrivit något alls i helgen! Jag har vart i sandviken hela helgen hemma hos Martin och glömde ta med mig datorn.

I helgen så har jag jobbat natt och det har vart väldigt mycket att göra. Som på lördag natt/ söndag morgon så
"ursäkta ordvalet men ni kommer förstå" kom det några idioter in på restaurangen med en död jävlaskata hur äckligt är inte det? Och självklart så var det jag som fick städa upp alla fjädrar som låg över hela lobbyn och jag höll verkligen på att kräkas hela tiden sååå himla snuskigt!!!

I morgon kommer bli en väldigt jobbig och känslosam dag för mig och jag känner att jag måste ta itu med allt på samma gång. Och jag känner att jag måste börja förbereda mig redan nu för morgon dagen. Jag berättar mer i morgon eller om jag kanske skriver om det på tisdag då kanske alla kännslor har lugnat ner sig.

Kramar från Malin <3


Fredag

Hello!
I dag har jag vart jätte trött sov till 12 halv 1 sen så fick jag för mig att jag skulle ut och jogga men jag kände ganska fort att det inte var så jätte bra för min hals men jag var ute iaf 30 minuter bättre än ingenting men jag ska vänta nu med att träna tills jag blivit frisk.

I dag har jag lämnat iväg min gossekatt elvis hem till mamma och pappa eftersom jag ska vara borta hela helgen så då får dom ta hant om min älskling men det känns väldigt tomt här hemma nu..

Jag har kollat efter en maskeraddräkt till mig och jag tror jag vet vad jag ska ha på mig ska bara köpa en massa tillbehör till min outfit. Jag hoppas det kommer bli bra!

Lite senare så ska jag åka in till sandviken till Martin så ska vi hitta på något innan jag ska jobba. Men nu så ska jag ta och städa upp lite här hemma så att det är fint när jag kommer hem på söndag.


Jag i dag eller rättare sagt nu :) Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och helg!


Tisdag

Hejsan hoppsan! Jag heter fröken klumpig på min blogg men jag tror jag aldrig skrivit nå om vad jag gjort eftersom jag är så klumpig. Jag kan ta ett exempel som i går innan jag skulle åka till martin så åkte jag förbi till statoil och så skulle jag stänga bildörren och såg att lyset var fortfarande på så jag satte handen vid dörren och samtidigt så slog jag igen dörren rätt på fingrarna så nu har jag fått blånagel inte så jätte fint!

Och dessutom så har jag blivit sjuk på det så himla jobbigt det är att vara sjuk!

I dag när jag gick hem ifrån affären så såg jag två flickor ligga bland en massa löv på gräsmattan dom låg och kollade och pekade upp mot himlen och då så tänkte jag tillbaka till den tiden man var lika liten själv! Allting var så himla lätt på den tiden och man kunde alltid göra en massa bus som man inte kan göra i dag!

Tillbaka till verkligheten nu. Jag sitter och söker lite jobb inte för att jag inte trivs med det jag har utan jag vill ju jobba en massa mera än vad jag gör. Jag tycker det är roligt att jobba istället för att bara gå hemma och dalta runt och inte veta vad man ska göra. Så i morgon så har jag en massa telefonsamtal att ringa och en massa mail att skriva eftersom att jag är hemma hos mor och far nu så får jag ta och göra det i morgon! Och i morgon så ska jag fika eller kanske äta på skolans restaurang i sandviken med Linda vi har inte träffats på hur länge som helst jag sknar min lilla gullegumman! Men nu så ska jag avsluta och gå och vara med mor och far kom ju faktiskt hit för att träffa dom! Ha det så bra nu :)

Söndag och så blev det helg för mig!

Hejsan!! Ojoj slarvigt av mig nu har haft mycket för mig nu dom senaste dagarna vi har vart ute på äventyr! I fredags var jag på fest i sandiken. Sen på lördag vart det bara en slapp dag men senare mot kvällen blev vi lite sugna på sökligheter så vi åkte i väg till en nerlagd gruva där det sägs att det spökar och jag har vart in där när jag har vart mindre det var skit heftigt tyckte jag då men denna gången kom vi inte in på något sätt, eller det fanns en litet litet hål i väggen som man skulle kunna krypit in i men mina vänner vågade inte det jag skulle lätt ha gjort det om jag visste att dom skulle krypit efter mig men det skulle dom inte ha gjort!

Jag blev iaf sjukt taggad på det och ska nu boka in ett besök på engsö slott men det verkar vara stängt nu och jag trodde man kunde sova kvar där men tydligen kunna man inte det så jag letar vidare efter nya ställen som jag kan dra med mig mina fegiasr till vi ska bland annat till ett nerlagt mentalsjukhus utanför gävle det ska bli sjukt spännande!! Men nu så ska jag leta vidare efter ruskiga saker sen in i duschen sen drar jag iväg till sandviken! Byebye <3

Oktober månad!

Shiiiit vad tiden går fort det är redan oktober! Ja det vart ingen fest hos mig igår alla var skit tråkiga och skulle typ jobba och sånt. Men jag drog till sandviken och festade med Martin och träffade en massa härliga tjejer. Vi dansade hela tiden! I dag så ska jag bara chilla och åka hem till mamma och pappa och hälsa på. Mamma kom hem från ullared i natt så ska få lite saker därifrån.

I går så var jag med mormor och morfar till valbo och handlade, Men nu så ska jag gå till affären och orkar inte skriva nå mer eftersom jag kom hem ganska sent i natt efter festen. 

Hej svejs<3