Tråkväder!

Vilken tur att man ska jobba i dag när det är så tråkigt väder! Och jag hade tur att jag köpte en snygg knallgul tjocktröjja i går när jag åkte in till valbo med mamma och syster åkte dit som en present åt mamma att hon fick välja vad hon vela ha av mig och valde jättefina plastglas i massa olika färger. Bara för att jag älskar min mamma <3 hon fick välja precis vad hon vela ha men det blev tyvärr lite kort om tid där inne men jag tyckte vi hann med det mesta ändå! Sen så åkte vi hem till mormor och morfar på en fika sen hämtade jag älsklingen vid tåget! Gud vad man kan sakna någon så mycket efter bara knappt 3 dagar! Men nu så ska jag fixa lite här hemma sen så väntar jobbet och efter jobbet ska jag träffa linus <3

Måndagmorgon

Jaha så har man vart med på tv hittar inte på klippet på tv4play men det ska finnas där.
I går var det städdag i dag är det tvättdag! Jag undrar om jag ska ta mig upp från sängen för att gå och kolla om kanske tvättstugan är ledig lite tidigare! Sedan lär jag åka ner till hoforshus och snacka lite och efter det ska jag hämta ut ett paket och åka hem till Linus <3 Men nu måste jag ta tag i allt här hemma!

Hela världen är så underbar!

Är inte hela världen så underbar när man är kär och galen?
Linus har gått till jobbet för ett tag sendan och jag skulle städa när man gick men jag har fastnat här vid datorn! Vet inte häller om jag vill ta mig härifrån. Men eftersom att vi ska möblera om när han kommer hem så måste allt vara städat och klart för att börja konka på möbler!
Jag har vart väldigt frånvarande på sista tiden men jag har även haft väldigt myckt saker för mig hela tiden! Men nu känns det som att jag kommer ha lite mer tid och lite roligare saker som jag kan bjuda med mig av!
Sätter väl på nån skön spellista och börjar röjja upp så kanske jag kan flytta några möbler själv utan han :)
Låten har fastnat och den vill inte häller komma bort. http://www.youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA
Ojoj glömde att spara inlägget! Men nu kan jag iaf tala om att allt blev jätte fint och är väldigt nöjd :)