Hello!!

Hejsan hoppsan är absolut inte på humör i dag för något. Eftersom att jag skulle hämta Erik och Martin i sandviken i går och helt plötsligt på vägen hem jag körde över 120 km/h så öppnar erik dörren och ska "vindsurfa" jsg blev asförbannad plus att han inte hade nå bälte på sig och martin satt i baksästet däckad. Det tog evigheter att få ut han från bilen. Ingen trevlig natt över huvudtaget alltså!

Ja ja, ny dag nya möjligheter! I dag hade jag inte tänkt göra nå särskilt jag får väl se vad som komma skall! Jag städade en massa i går och flyttade om och ändrare jag blev jätte nöjd med allt. Eftersom att jag är ledig nu på fredag och lördag den ända helgen denna månad så hade jag tänkt ha fest på fredag hemma hos mig men verkar inte vara någon som är festsugen mer än jag! Synd det! Jag hoppas att mina öl och cider ska komma snart haha det är rätt mycket så då kommer jag iaf kunna festa ganska rejält hahah nej då det ska jag inte jag hoppas att det kommer några som kan dela med mig hihih!

Nu så ska jag ta och snacka lite med far min och njuta av höstsolen! <3

OnSdAg

Hejsanhejsan! Bowlade i går med Alexandra Erik och Martin vi hade det jätte trevligt men jag vann inte kom bara 2a :(.. Jag och Alex kom före killarna hihi tjejer är bättre ^^.

Dagen började inte jätte bra.. Försov mig vaknade kl halv 11 i panik var bara att slänga sig in i duschen tror jag inte duschat så fort någonsin! Sen var det bara att slänga sig in i bilen och hämta upp erik eftersom jag skulle köra erik och martin till sandviken och så skulle jag på miniträff med min gamla klasskompisar. Det var det roligaste jag vart med om på jätte länge vi skrattade hela tiden. Det var jätte god mat jag åt grillad lax med potatispure. Vi höll på att skratta ihjäl oss när förrätten kom in när en elev slog in talriken in i väggen så oliverna höll poå att flyga all världens väg. Och sen när varmrätten kom in så står det en elev och ska bjuda på maten men dom hade inte fått någon tallrik så det blev skit pinsamt för dom. Och jessica skrattade ihjäl sig och det var det pinsammaste! Dom är bara elever och så sitter vi alla "gamla elever" och asgarvar när dom gör fel, tycker synd om dom men det var ju inte menat så..

Just nu så sitter jag och chillar med alexandra och lyssnar på musik. Undrar vad man ska hitta på senare då?

Hejsvejs! <3

Längesedan när vi var på rally..Jag och Alexandra



TIIIIIsDag

Ne nu så ska jag ta och fixa mig lite för att sedan dra upp till alexandra och erik på lite mat och en massa pluggande! Jag får skriva mera lite senare i dag ;)



Blir att bowla i kväll med fast med ett annat sällskap det blir jag Alexandra Erik och Martin ;) Föresten så var det jag som vann på bowlingen i går ;)

Måndag måndag

Japp då var det ännu en ny vecka! Ny vecka nya möjligheter! Har precis bokat en tid på trebeko för i kväll ska jag och brudarna dra in till sandviken för att spela lite bowling super kul! Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik och så ska jag kolla vad det är för sidor i matten jag ska plugga på. I dag var det jobb jobb.. Jo jag kom på att jag nog inte skrivit något i helgen så tänkte berätta lite om den :p. Jo jag börjar med fredag. i fredags var jag på fest jag själv var nyckter eftersom att jag jobbade natt festen spårade totalt tar inte upp nå mer om det.. Sen åkte jag Dennis och Packa ner till corner för dom skulle käka och där blev det världens bråk. Men jag stack ganska tidigt eftersom att dom ringde in mig så då var det bara att dra till jobbet tidigare. Jobbade till kvart över 5 på morgonen kom inte hem fören 6 tog ett tag innan man kunde sova så fick sova 2 och en halv timme sen åkte jag till skogarna i torsåker för att kolla på rally satt i skogen i 8 timmar. Sen när jag kom hem så kom Stinis och hämtade mig så vart det fest igen.. Sen söndag blev det att jobba igen. En snabbis av min helg.. Nu så måste jag dra och hämta Stina i robertsholm sen hem och duscha och försöka hinna plugga lite sen drar det i väg till sandviken. Byebye <3

Trött!

Hoppsan i går så han jag ingte skriva nå alls. Jag låg i sängen i går morse och tänkte på att jag vela jobba och plötsligt ringer dom ooch frågar om jag kan jobba 9 timmar så blev att jobba hela dagen i går. Sen så åkte jag hem till alex och erik. Sen toog jag och alex en sväng med bilen. Men i dag så är det bara att tagga för att jobba natt uch det är så tråkigt. Jag vill bara ligga ikvar i sängen  på morgona men elvis tvingar upp mig för att han är hungrig. Men nu så ska jag gå och kolla om det är något bra på tv sen ska jag ta och ringa malin ;).

Hejsvejs


Ojoj ångest!

I dag så har jag hållt på med bilen hela dagen sen jag vaknat och jag får ångest eftersom att jag har jätte mycket att plugga men om jag behöver hjälp så tar det tid eftersom att lärarna tar så lång tid på sig att svara. Men det ska nog lösa sig sen efteråt! Jag är mitt vanliga jag nu. Nu efter jag fått veta "hemligheten" . Jag har börjat prata med en kille genom wordfeud och det måste ha bettyt något att det blev just han som blev inbjuden i spelet.. Det känns iaf som att det ligger något i det! Sånt tycker jag är jätte skoj :) Ja nu sitter jag och väntar på svar av min far om vi ska åka på brynäsmatch eller inte. Skulle vara så kul!!! Dessutom så har jag börjat äka bmx det har jag inte skrivit här i bloggen och jag bara längtar tills nästa gång jag ska cykla lite ;) Ska prata med syrran om vi kanske ska hyra hallen snart :) . Grannarna kom över och hjälpte mig lite med matten super bra ;P Bra med grannar!! Men nu så ska jag göra lite andra saker! Puss hej !


Min älskade hyundai cupé !


Super glad tjej!

Japp då har man nyss kommit hem från sigtuna. Har kört 50 mil och det har gett mig en enorm huvudvärk. Men det är det värt när man precis köpt en bil som man alltid vela haft. Jag följde mad pappa till en bilfirma för några år sedan och jag tyckte bilen var väldigt fin så jag satte mig i den och när jag satte mig kände jag direkt att det var en sån bil jag vela ha! Och nu har jag en sådan bil ;) super nöjd! I morgon ska jag städa, tvätta och vaxa bilen! Men nu så ska jag ta och lägga mig oh hoppas att huvudvärken har gått över till i mon.

Goood Natt :) <3

Måndag

I dag så har jag vart på hanssons och fikat med mina brudar och disskuterat och planerat. Sen blev det en sväng upp till Malin på en kaffe och massa snack. Nu sitter jag här hemma helt själv och lyssnar på musik och fixar min blogg. Jag har tagit bort min facbook av vissa anledningar och det känns ganska bra eftersom att det kan bli jobbigt att se hela tiden vad allt och alla gör. Linnea lät helt förskräkt när hon frågade mig om jag hade tagit bort min facebook. Men hon förstår nog ändå, jag sa att jag har mobil och att jag nås bäst på den och inte på face där alla kollar och tar reda på allt man gör och ska göra. Jag har tänkt på en sak.... Om man är jätte bra kompisar.. Och den ena mår dåligt och behöver någon att prata med en och den andra bara vill vara för sig själv för att han eller hon känner att den vill vara ifred och inte prata och ber den andra att låta han eller hon få tid för sig själv. Är det en bra vän? Vänner ska alltid ställa upp för varandra oavsett vad. Så tyker jag iaf någon som tycker något annat? Jaja nu är jag i alla fall ganske nöjd med bloggens design men jag hade tänkt fråga Malin om lite hjälp med det sista som jag inte förstår. Nu så ska jag ta och fortsätta med annat här på internet. Men ni får ha det så bra <3

Malin


Lördag

Lördagar är för dom flesta den bästa dagen i veckan. Men för mig så är det en helt vanlig dag eftersom att jag jobbar väldigt mycket helger och kvällar och nätter. Så i natt så blir det att jobba natt hoppas att de går bra och att de inte blir så himla mycket folk :P . Tyvärr så kunda jag inte ta med mig någon av bilarna hem den ana var inte alls som den såg ut på bilden, den va en skrothög tyckete jag allt var vint oh snett. Den andra den blå älskade jag herregud vilken bil! Sån himla fart det var i den. Men tyvärr så kunna jag inte köpa den i går eftersom att dom inte hade ägarbevispapprena så dom skulle fixa det till på måndag eller tisdag. Så jag får vänta och se. Men nu så har jag hittat på en likadan bil fast en gul hahaha alla helt olika färger!! Men jag ska åka och kolla på den iaf :) Det är inte så långt så det är skönt att den bara är i gävle! Men nu så ska jag fortsätta att kolla på reprisen till idol som jag missat.

BYEBYE ;)

Nu var det ett bra tag sen igen.

Sorry nu har jag inte skrivit på väldigt länge men jag tycker det är lika bra. Eftersom att jag inte vill skriva om massa trålkigheter som händer i mitt liv just nu. En massa strunt som bara gör att ni som läser inte vill fortsätta läsa. Men nu så har jag faktiskt en bra sak att berätta ;P Jag ska upp tidigt i morgon, det är inte så kul men jag måste kliva upp väldigt tidigt bara för att jag och pappa ska dra ner till stockholm för att kolla på två bilar så förhoppningsvis så tar jag med mig en av bilarna hem ;) Såååå himla najs!! Så då får jag den bil jag längtat efter väldigt länge! Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik innan jag måste lägga mig kanske blir en film innan med. Alla säger hela tiden att allt kommer lösa sig men när löser det sig? Tiden av gör. Vadå tiden av gör? Det är tillåtet att må diligt men det lär finnas en gräns på hur dåligt man kan må. Men den gränsen lär vara nådd för längesedan. Man försöker bygga upp en mur men muren rivsner lika fort som man bygger upp den.
Jag tror på kärleken men kärleken verkar bara vara ett tomt ord som igentligen inte bytder mycket. Det kommer krävas mycket innan jag kommer tro på ordet igen och "älskar" var ett starkt och meningsfullt ord men nu? Nu betyder inte det häller något för mig. Det har slitits ut har blivit använt för ofta så att det inte betyder något.

Nu ska jag ta och avsluta. Massa kramar / Malin