<3




Ledig!

Åre var det bästa som hänt på länge! Asså vi hade så fruktansvärt kul där var inte nykter från torsdag morgon på väg upp till åre till på söndag morgon på väg hemåt! Var fest och utgång varje dag ! träffade sjukt härliga människor men just nu så är jag jäkligt trött så jag ska ta och lägga mig i soffan och mysa lite med cola och chirre sen så måste jag nog ta och åka iväg till affären för lite inhandling av mat :)


Åre nu kommer vi!

Nu var dagen här!! Sitter i bilen med mina fina tjejer på väg till åre!! Blev fullpackade bilar och självklart så följer min dator med ;) Nu blir det 100% party!!! Har fixat kattvakt med så syrran och hennes kompis ska bo hos mig under tiden jag är i åre så himla hä'rligt att man har dom som ställer upp. Men nu så ska jag ta och avrunda detta inlägg med några bilder ^^


Solen lyser så underbart!

Det första man möttes av när man vakna var solens strålar gud så härligt! En ledig dag men fast med fullspäckat schema i alla fall jag ska iväg till valbo med danne sen så ska jag hem till mor och far och hälsa på och göra ett "uppdrag" ;) hahah kanske kommer skrivas ut senare! Sen blir det nog lite bowling med dom för det va så längesedan jag träffade dom sen ska jag försöka klämma in ett träningspass :) Men nu ska jag gå ut på balkongen och ta mitt kaffe i solen :) ha en underbar dag alla ! :)