Nu har vi lämnat land!

Nu sitter jag här på båten och vanligtvis så skulle jag tycka att det var jätte kul och vart med alla och på ett bra "party humör" MEN, nu är det så att jag sitter här i hytten helt själv för att linus ska på möten och massa skit. Jag är ganska opepp kan man ju säga eftersom att enda anledningen till att jag följde med på denna förbannade kryssning var för att vi skulle kunna vara tillsammans men nu sitter jag här själv i en hytt som jag delar med kim och mathias och vem var det jag skulle dela hytt med???

Men jag försöker hitta nå fina kläder och börjar dricka lite grann för jag kan ju inte sitta och vara sur en hel kryssning! Men de skulle ju gå enklare om man hittade på dom andra som jag är här med men alla har lämnat sina mobiler SMART! Ne nu ska jag ta och göra mig lite fin sen går jag upp till dansgolvet och släpper loss alla kännslorna !

STOCKHOLM NU KOMMER VI

Ja nu sitter jag och älskling på bussen till stockholm lånade linus ipad så jag kunna göra ett inlägg. Jag skrev ett väldigt surt inlägg på facebook i morse som jag har fått lite olika kommentarer om. Jag är väldigt morgontrött och dom senaste dagarna har jag inte sovigt mycket alls. Åker runt lite varstans och jagar linus så ifredags så åktejag till göteborg och i dag har vi åkt buss hela dagen för att komma till stockholm där vi går på båten som ska ta oss på ett äventyr som kommer ta oss till riga och det bästa av allt att vi ska vara tillsammans. Sen efter kryssningen så ser jag fram i mot en myshelg  med älsklingen då det bara ska vara vi och inga ska störa , jag vill bara ha lite lugn och ro och inte behöva känna allt detta stress som finns i vardagen. Jag hade tänkt lägga upp bilder senare efter resan. Nu så ska jag ta och vila mig innan det är dax att kliva av bussen. Ha det så bra 😄

Göteborg nu är jag här!

Efter 5 timmars tåg resa så är jag äntligen framme hos min älskling i göteborg!
Dagen börja väldigt stressigt av att jag sovöver och efter jobbet blev det bara ännu mera stress eftersom att jag skulle packa och allt innan tågresan! Men nu har jag äntligen kommit fram och allting gick väldigt bra men nu känner jag att jag lär ta och lägga mig eftersom att jag ska upp i tid i morgon igen inte nån gång ska man få sova ut ordentligt! Så nu säger jag god natt!

Regniga dagar!

Hej!
I dag har det regnat och oskat en hel del så jag passade på att tvätta! Jag och älsklingen har även vart och kollat på lägenhet. Sedan fick vi skynda oss iväg hem till min mormor som fyller år! När jag kom hem så hade jag en hel del att fundra på om lägenhet och allt annat. Så kollade runt lite på blocket på lägenheter så vi får väl ta och kolla på dom sen när det har blivit lite lugnare efter han har tagit studenten och vart bröllop och allt sånt. Bara tanken om allting gör mig väldigt ledsen men samtidigt väldigt glad för jag vet att allting kommer bli väldigt bra när allt är över så till hösten så kommer jag äntligen flytta ihop med min älskade Linus!
Just nu så är Linus på jobbet så jag sitter och väntar på att han ska sluta så ska vi hitta på något :)
Tänkte lägga till några fina bilder från balen!!
Tänkte även visa en bild som älsklingen hade förberätt för en lyxig mys kväll hemma hos honom förra helgen han är så himla söt!!!!
Hejsvejs <3

hey

Lördagen vart inte den bästa! Men vi kom iaf på 3dje plats i karnevaltåget.
Nu är det tisdag och det är bal dag! kommer lägga upp bilder nu för jag har lite bråttomt nu!

Världens bästa morgon!

God morgon! Morgonen börjar med att Linus springer och hämtar cola åt mig jag somnar om han sitter och kollar på tv sen så väcker han mig genom att massera mig, ryggen sen armarna bena och sedan fötterna så hilma underbart det var att vakna då <3
Nu snart så måste jag ta mig upp ur sängen för att göra mig iordning inför kanevaltåget som jag ska vara med och cykla i sedan ska vi nog bara strosa omkring ett tag på bruket sedan blir det nog bara att chilla och bara njuta!
Kommer att uppdatera om hur det gick i kanevaltåget och resten av dagen!
Ha det bra så länge!